top of page

Sponsoren

Met trots willen wij jullie mededelen dat Novi-Click nieuwe sponsoren heeft gevonden. Het betreft twee voersponsoren. De keuze om met deze twee sponsoren samen te gaan werken zijn de uitgebreide voedingslijnen, de kennis en het fijne contact in de voorbereidingen. Doordat we nu een breed aanbod heb zit je niet aan één merk vast maar kun je bekijken wat bij jou portemonnee en hond past.


Natuurlijk voor uw Hond

Natuurlijk voor uw Hond is dé Carnis speciaalzaak van Nederland. Daarnaast verkopen ze ook voedingssupplementen van FRAMA. Op https://natuurlijkvooruwhond.nl/ vind je meer informatie over de producten die wij van harte aanbevelen.


Renske Natuurlijke Diervoeding

Renske Natuurlijke Diervoeding heeft een uitgebreide voedingslijn van zowel krokante als geperste brokken, verse ingevroren en gestoomde maaltijden, gezonde beloningen en voedingssupplementen. Daarnaast hebben ze ook een biologische lijn. Op https://www.renske.com/ vind je meer informatie over de producten die wij van harte aanbevelen.
Geen sponsor, wel korting bij Farm Food

Hoewel er geen officiële sponsorafspraken zijn gemaakt met Farm Food, blijft Farm Food de hulphondenbranche een warm hart toedragen. Farm Food heeft aangegeven dat de huidige korting voor onze teams blijft bestaan. Daarnaast wil Farm Food zich inzetten om in gesprek te gaan met de zorgverzekeraars om het bedrag van de gebruiksvergoeding te kunnen verbeteren.


Wij zijn erg blij met alle ondersteuningen aan Novi-Click.


Mocht je vragen hebben over de sponsoring van Natuurlijk voor uw Hond of Renske Natuurlijke Diervoeding, neem dan contact met ons op.Commentaires


bottom of page